Asistență stomatologica gratuită pentru elevi

assmb -stomato

Listă locații cabinete stomatologice școlare și universitare funcționale din 15. 03.2021

Începând cu data de 15.03.2021 elevii și studenții înscriși în unitățile de învățământ preuniversitar și universitar de stat din Municipiul București pot beneficia de consultații și tratamente stomatologice gratuite în cadrul a 126 de cabinete stomatologice școlare și universitare din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB.

 

Programările se vor efectua telefonic, fiecare cabinet stomatologic având un număr de telefon alocat în acest sens.

Lista o regăsiți aici: Link

IMPORTANT PENTRU ELEVI, STUDENȚI ȘI PĂRINȚI!

126 DE CABINETE STOMATOLOGICE DIN REȚEAUA DE MEDICINĂ ȘCOLARĂ
ȘI UNIVERSITARĂ A ASSMB ȘI-AU RELUAT ACTIVITATEA DIN 15.03.2021

Avem vești bune pentru toți elevii și studenții care urmează cursurile unităților de învățământ preuniversitar și universitar de stat din Municipiul București. De luni, 15.03.2021, s-au redeschis 126 de cabinete stomatologice școlare și universitare din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB. Elevii și studenții beneficiază de consultații și tratamente stomatologice gratuite mai simplu și mai rapid.Programările se pot efectua telefonic, fiecare cabinet stomatologic având un număr de telefon alocat în acest sens. 

LISTA CU CABINETELE ȘI NUMERELE DE TELEFON ALOCATE O REGĂSIȚI ACCESÂND URMĂTORUL LINK: https://www.assmb.ro/stirea/406

Vă reamintim faptul că, din luna iulie 2020 și până în prezent, au funcționat ȘASE cabinete stomatologice școlare, unul pentru fiecare sector în parte, 11 cabinete de ortodonție și DOUĂ cabinete stomatologice universitare, tocmai pentru ca elevii și studenții să nu fie privați de accesul gratuit la consultații și tratamente, chiar și în contextul restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19. În toată această perioadă, medicii și asistenții medicali au fost la datorie și au realizat aproape 30.000 de tratamente stomatologice, pentru aproximativ 2.000 de elevi și studenți.

Cu prietenie,
Echipa A.S.S.M.B.
#RețeauaȘcolarăASSMB #tratamentestomatologicegratuite #pmb #assmb
NOUTĂȚI ASSMB

Pentru a facilita transmiterea informațiilor și sfaturilor medicale avizate, am lansat, sub genericul #MINUTULDESĂNĂTATE, o serie de miniclipuri video, care pot fi vizualizate pe canalul nostru de YouTube și pagina de Facebook a ASSMB. Prin intermediul acestora, profesioniști ai medicinei – care activează în cadrul celor 19 spitale administrate de Primăria Municipiului București sau în cadrul Rețelei de Medicină Școlară, prin ASSMB – răspund punctual, clar și concis, întrebărilor de maxim interes medical și oferă sfaturi pentru un stil de viață sănătos.

#MINUTULDESĂNĂTĂTE vă prezintă, astfel, într-un format modern și inovativ, sfaturi medicale competente și recomandări utile, oferite de medici renumiți, nume de referință în domeniul lor de activitate.

Pentru mai multe clipuri, accesați #MinutulDeSănătate
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.

 

Pentru mai multe detalii accesați:

https://www.assmb.ro/stirea/386

Blog Attachment