“Aparatul s-a stricat? Trimite-l la RECICLAT! Noi, copiii din Patrula de Reciclare vă lansăm o provocare. Veniti alături de noi!”

DEEE 2

Dragi părinți ai elevilor Colegiului National Elena Cuza, elevi și prieteni !

Vă invităm să ne susțineți în campania de educare si mobilizare a comunitații la colectarea de DEEE.
Este vorba de o acțiune care va aduce scolii un premiu aparte (rechizite!!! hârtie pentru copiator!!!) și puncte peste puncte la evaluarea activității Patrulei de Recilare din Colegiul Elena Cuza, în cadrul ediției.

Sloganul campaniei noastre este:

“Aparatul s-a stricat? Trimite-l la RECICLAT! Noi, copiii din Patrula de Reciclare vă lansăm o provocare. Veniti alături de noi!”

Despre ce este vorba?
Pe 19 octombrie deschidem porțile Colegiului Naţional Elena Cuza pentru părinții și locuitorii din zonă care doresc să se debaraseze de deșeurile electrice și electronice, ca gest de responsabilitate și solidaritate cu Patrula CNEC. În orice zi până pe 19 oct recipientele speciale amplasate la intrarea elevilor vă aşteaptă să reciclaţi DEEE-uri. Totul va fi simplu – pe 19 octombrie reprezentanții RoRec ne vor fi alături colectând deșeurile adunate în cutiile speciale. Campania va continua apoi până pe 15 mai 2019.
Pentru colectarea deșeurilor mai voluminoase soluția este preluarea direct de la domiciliul vostru dacă lăsați membrilor patrulei un număr de telefon, numele, adresa și ne spuneți ce obiect trebuie reciclat…iar dvs veți deveni SUPORTERII patrulei noastre.????

Noi vom trimite colaboratorii noștri de la RoRec la dvs.
Ce putem recicla?
-aparate de uz casnic de mari dimensiuni (direct de la domiciliu),
-aparate de uz casnic de mici dimensiuni,
-echipamente informatice şi de telecomunicaţii,
-echipamente de larg consum,
-echipamente de iluminat,
-unelte electrice şi electronice (cu excepţia uneltelor industriale fixe de mari dimensiuni),
-jucării, echipamente sportive şi de agrement,
-dispozitive medicale (cu excepţia tuturor produselor implantate şi infectate),
-instrumente de monitorizare şi control.

Comenzile care vor fi preluate de la domiciliu şi suporteri vor fi trecute în contul patrulei locale, cele preluate din incinta școlii vor fi trecute în contul acesteia.

Blog Attachment