Grupul „Poessis” la Festivalul de Folk „Adrian Păunescu”

IMG-20180330-WA0027

La a V-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk „Adrian Păunescu”, organizat de Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu”, din 29 martie 2018, au intrat în concurs 50 de elevi din București și din țară, cu 25 de piese la secțiunea interpretare și 10 piese la secțiunea creație.

Doamna profesoară Mira Tomovici a pregătit grupul „Poessis”pentru a concura la secțiunea Interpretare. Grupul folk al liceului nostru a interpretat mai multe piese, fiind distins cu Premiul „Ciprian Porumbescu” al revistei ProARME pentru o piesă cu mesaj patriotic.

Festivalul Naţional de Muzică Folk „Adrian Păunescu” este un concurs de interpretare vocală și creație muzicală la care participă elevi ai școlilor generale și liceeni din toată țara. Membrii juriului, interpreți cunoscuți, au oferit și un recital celor prezenți înaintea decernării premiilor: baritonul Iordache Basalic, compozitorul Mihai Napu și președintele juriului, Andrei Păunescu, alături de invitații săi – Trupa Totuși, Vanghele  Gogu și Mădălina Amon.

Profesor: Mira Tomovici

 

Blog Attachment