„Fii avocat în școala ta!”

img repr2
Preluare de pe pagina FB  https://www.facebook.com/stefania.boanca:
”Pe finalul ediției a II-a a Proiectului „Fii avocat în școala ta!”, organizat la nivel național de Uniunea Națională a Barourilor din România, doresc să împărtășesc câteva gânduri și impresii ce mi-au bucurat sufletul și m-au umplut de energie în ultimele patru săptămâni.
Cu mare drag și entuziasm am luat parte la acest proiect desfășurat în cadrul „școlii mele”, anume Colegiul Național „Elena Cuza” din București. Mulțumesc pe această cale doamnei director Carmen Tică, doamnei diriginte Păun Corina și doamnei coordonator de proiect Nenea Ionelia, pentru deschiderea cu care au îmbrățișat înscrierea Colegiului la acest proiect și pentru tot suportul acordat în desfășurarea cursurilor.
Mulțumesc, de asemenea, UNBR și Baroului București pentru oportunitatea de a împărtăși elevilor din tainele dreptului și de a-i familiariza pe aceștia cu profesiile juridice, dar mai ales cu cea de avocat. Cu bucurie am remarcat interesul elevilor pentru profesiile juridice, cunoașterea drepturilor, libertăților și a obligațiilor ce le revin.
Predarea Educației juridice în școli nu este doar utilă, ci absolut necesară, iar pe această cale salut modificarea Legii educației naționale în sensul introducerii Educației juridice în programa școlară obligatorie a învățământului primar și gimnazial.
Acestea fiind spuse, las mai jos câteva fotografii cu dragii mei elevi, la dezvoltarea cărora sper că am reușit să contribui câtuși de puțin în acest timp scurt. ?
Blog Attachment

Lasa-ne un comentariu